@article { author = {khalilzadeh, mohamad and shakeri, hediye and karimi, mohammad}, title = {A Fuzzy Model for Location-Routing Problem in Perishable Food Supply Chain}, journal = {Commercial Surveys}, volume = {15}, number = {شماره 84-85}, pages = {20-36}, year = {2017}, publisher = {The Institute for Trade Studies & Research}, issn = {2676-7562}, eissn = {2676-735X}, doi = {}, abstract = {Nowadays competitive markets and development of managerial concepts force companies to better design and manage their supply chains. Supply chain management emphasizes on integration of supply chain Components. It is not possible to individually consider supply chain Components’ decisions for improving the supply chain performance. Since the key role of location-routing factor is obvious, the integration of these Components results in an efficient and effective supply chain. This research studies the design of perishable food supply chain with the risk of disorder which includes facility location, assign of flows between facilities, and routing decisions. In this research, the perishable food is distributed from the suppliers to the distribution centers and from the distribution centers to the demand centers. The aim of this study is to present a fuzzy model for locating distribution centers and routing vehicles from suppliers to demand centers. The presented model is solved by LP-metric method and GAMS software. The results of this research reveal that increasing costs decreases shortage and vice versa. Also, cost increase yields more cover percentage and all zones can be covered by maximum costs.}, keywords = {supply chain,perishable food,locating-routing problem,possibility programming,disorder risk}, title_fa = {ارائه یک مدل فازی برای مسئله مکان یابی- مسیریابی در زنجیره تامین مواد غذایی فسادپذیر}, abstract_fa = {امروزه رقابتی شدن بازارها و توسعه مفاهیم مدیریتی، شرکت‌ها را وادار به طراحی و مدیریت بهتر زنجیره‌های تامین کرده است. مدیریت زنجیره تامین بر یکپارچه‌سازی اعضای زنجیره تاکید دارد. زیرا برای افزایش کارایی یک زنجیره تامین نمی‌توان تصمیمات آن را به‌طور جداگانه در نظر گرفته و به بهینه‌سازی آن پرداخت. از آنجایی که نقش بالای عامل مکان‌یابی، مسیریابی در ادامه حیات یک زنجیره تامین پوشیده نیست، لذا یکپارچگی این عناصر یک زنجیره تامین کارا و موثر را به‌دست خواهد داد. این پژوهش، مساله طراحی شبکه زنجیره تامین مواد غذایی فاسد شدنی با ریسک اختلال را مورد مطالعه قرار می‌دهد که شامل مکان‌یابی تسهیلات، تخصیص جریان بین تسهیلات و تصمیمات مسیریابی می‌باشد. در این پژوهش مراکز توزیع مواد غذایی را از نقاط تامین دریافت نموده و به مراکز تقاضا تحویل می‌دهند. هدف پژوهش حاضر ارائه مدلی فازی جهت مکان‌یابی مراکز توزیع به همراه مسیریابی خودروهای توزیع از تامین کننده به نقاط تقاضا می‌باشد. مدل ارائه شده توسط نرم افزار گمز و روش LP-metric حل شده است. نتایج تحقیق به همراه تحلیل حساسیت آن بیانگر آن است که هر چه ما اهمیت بیشتری برای هزینه‌ها قائل شویم و هزینه بیشتری پرداخته شود، کمبود کاهش می‌یابد و هر چه از اهمیت و توجه به هزینه‌ها کاسته شود، کمبود افزایش می‌یابد. همچنین هر چه به هزینه توجه بیشتری شود درصد پوشش بیشتری خواهیم داشت و همه مناطق را با بالاترین هزینه می‌توانیم پوشش دهیم.}, keywords_fa = {زنجیره تامین,مواد غذایی فساد پذیر,مسئله مکانیابی و مسیریابی,برنامه ریزی امکانی,ریسک اختلال}, url = {https://barresybazargani.itsr.ir/article_33186.html}, eprint = {https://barresybazargani.itsr.ir/article_33186_7d899d8c96486617b87a165306fb6963.pdf} }