کلیدواژه‌ها = %D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B9%D9%87 %D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84 %D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF %2F %D9%85%D8%B2%DB%8C%D8%AA %D8%B1%D9%82%D8%A7%D8%A8%D8%AA%DB%8C %2F %D9%85%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%AA %D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C %2F %D9%84%DB%8C%D8%B2%D8%B1%D9%84
بررسی توسعه محصول جدید و رابطه آن با مزیت رقابتی (مطالعه موردی: صنایع غذایی منتخب استان آذربایجان شرقی)

دوره 11، شماره 63، بهمن و اسفند 1392، صفحه 85-94

ساناز سلطانی؛ اسماعیل رمضان‌پور؛ سیدمحمد نوع‌پسند