کلیدواژه‌ها = %D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C %2F %D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2%D9%87%D8%A7%DB%8C %D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF%DB%8C %2F %D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2%D9%87%D8%A7%DB%8C %D8%AA%DA%A9%E2%80%8C%D8%A8%D8%B9%D8%AF%DB%8C %2F %D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2%D9%87%D8%A7%DB%8C %D8%AC%D8%B0%D8%A7%D8%A8 %2F %D9%85%D8%AF%D9%84 %DA%A9%D8%A7%D9%86%D9%88
طبقه‌بندی نیازهای مشتریان از بسته‌بندی محصولات مواد غذایی با استفاده از مدل کانو

دوره 12، شماره 67، مهر و آبان 1393، صفحه 1-15

فریبرز رحیم‌نیا؛ سیدمسلم علوی؛ مهدی نجفی سیاهرودی